آلمان (به آلمانی: : (Deutschland با نام رسمی جمهوری فدرال آلمان (به آلمانی: BRD:Bundesrepublik  (Deutschland، کشوری در قاره اروپا با پایتختی برلین است. آلمان از شمال با دریای شمال، دانمارک و دریای بالتیک، از شرق با لهستان و جمهوری چک، از جنوب با اتریش و سوییس و از غرب با فرانسه، بلژیک، لوکزامبورگ و هلند مرز دارد. مساحت آن ۳۴۹٬۲۲۳ کیلومتر مربع است و با ۸۲ میلیون نفر پر جمعیت‌ترین کشور اروپا است.
آلمان دارای نظام سیاسی جمهوری فدرال دموکراتیک پارلمانی بوده و دارای ۱۶ ایالت است. این ایالت‌ها می‌توانند در برخی مسائل مستقل عمل کنند. آلمان هم اکنون یکی از صنعتی‌ترین کشورهای جهان است و به عنوان ثروتمندترین عضو اتحادیه اروپا موتور اقتصادی حوزهٔ پولی یورو محسوب می‌شود. شهرهای بزرگ آلمان برلین، هامبورگ، مونیخ و فرانکفورت می‌باشند.
جمهوری فدرال آلمان یکی از اعضای سازمان ملل متحد، ناتو، کشورهای گروه هشت و گروه پنج بوده و از بنیانگذاران اتحادیه اروپا است.



germany.jpg

 

 

file dl.jpg دانلود فایل مدارک لازم جهت اخذ ویزا
vizi dl.jpg دانلود فایل فرم مشخصات فردی جهت اخذ ویزا

 


 

 

مــدارک لازم بــراي ويزاي آلمان

 

اصل گذرنامه معتبر با حداقل 6  ماه اعتبار (امضاء شده).

فتوکپي از صفحات مشخصات گذرنامه به همراه کپی از صفحات 2و 3و 4 در صورت موجود بودن، گذرنامه های قدیمی.

تکمیل فرم مشخصات فردي (به طور کامل).

معرفی نامه خطاب به اتاق بازرگانی ایران و آلمان به زبان فارسی از یک سازمان دولتی و یا وابسته به دولت و یا انجمن صنفی حاوي اطلاعاتي از قبيل نام و نام خانوادگي متقاضي، پست سازماني وي در شرکت، دليل و زمان سفر

مدارک همراه مسافر برای ارائه به سفارت آلمان:

یک  قطعه عکس 4×3 کاملاً جدید مربوط به 6 ماه گذشته، رنگی و زمینه سفید (از رو به رو).

اصل و فتوکپي شناسنامه متقاضي.

اصل و فتوکپی شناسنامه و گذرنامه همسر متقاضی.

مدارک اشتغال به کار به نام مسافر اعم از:

ارائه مدارک شغلي از قبيل روزنامه رسمي، پروانه کسب، پروانه تولید، معرفی نامه از اتحادیه برای دارندگان مشاغل آزاد.

 گواهی اشتغال به کار از سوی کارفرما که در آن نوع حرفه، سمت و سابقه شغلی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی و  بازنشستگی و کپی آنها.به همراه مدرک مربوط به تامین اجتماعی ( ليست و دفترچه بیمه).

وضعیت مالی و شغلی همسر حتی اگر همراه شما سفر نکند.

پرینت حساب بانکی به نام مسافر مربوط به 3 ماه گذشته (با مهر و امضا بانک).

ارائه سند مالکيت که به نام متقاضي و يا همسر متقاضي باشد (به همراه کپي از آن).

با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.

ارائه ضمانت بازگشت الزامی است .


 

بازدید : 1331 نفر

© 2011. TirganSeyr.All rights reserved.
Design : ariaweblab