جمهوری فدراتیو برزیل بزرگ‌ترین و پرجمعیت‌ترین کشور آمریکای جنوبی است. پایتخت آن برازیلیا و زبان رسمی آن پرتغالی است.برزیل که منطقه وسیعی را بین مرکز آمریکای جنوبی و اقیانوس اطلس در بر می‌گیرد، شرقی‌ترین کشور قاره آمریکاست و با کشورهای اروگوئه، آرژانتین، پاراگوئه، بولیوی، پرو، کلمبیا، ونزوئلا، گویان، سورینام و گویان فرانسه هم‌مرز است. در حقیقت، برزیل به جز اکوادور و شیلی با تمامی دیگر کشورهای آمریکای جنوبی مرز مشترک دارد.برزیل دارای زمین‌های کشاورزی وسیع و جنگل‌های استوایی است. و با داشتن منابع طبیعی گسترده و نیروی کاری غنی قدرتمندترین اقتصاد آمریکای جنوبی است.برزیل مستعمره پرتغال بود و این کشور تنها کشور قاره آمریکاست که مردم آن به زبان پرتغالی سخن می‌گویند. برزیل کشوری چندملتی است و جمعیت آن متشکل از نژادهای اروپایی، سرخ‌پوستان آمریکا، آفریقائیان و نیز آسیائیان است. مذهب اصلی این کشور کاتولیک کلیسای رم است.

 


 

مــدارک لازم بــراي ويزاي برزیل

 

اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور (امضاء شده).

فتوکپي از صفحات 1-7 گذرنامه و ويزاهاي آمريکا، کانادا، استراليا، اروپا و ... .

به علاوه يکسري فتوکپي از صفحات مشخصات و اعتبار براي بخش فروش.

 اصل فرم ويزا با امضاء توسط مسافر.

تکميل فرم مشخصات فردي (به طور کامل).

2 قطعه عکس 4×3 رنگي، زمينه سفيد و کاملاً از رو به رو.

ترجمه انگليسي شناسنامه (توسط دارالترجمه).

-رجمه انگلیسی سند ازدواج جهت افراد متاهل.

-ترجمه انگليسي گواهي اشتغال به کار يا روزنامه رسمي يا پروانه کسب با ذکر نام و مهر و امضاء (توسط دارالترجمه).

براي خانم هاي خانه دار ترجمه گواهي اشتغال به کار همسر الزامی است.

 براي افراد محصل ترجمه گواهي اشتغال به تحصيل الزامی است.

براي افراد بازنشسته، ترجمه حکم بازنشستگي يا کارت بازنشستگي و يا آخرين فيش حقوقي الزامی است.

پرينت انگليسي حساب جاري بانکي 6 ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانک).

 ترجمه سند مالکيت به نام مسافر (توسط دارالترجمه).

براي خانم هاي غير شاغل ارائه ترجمه سند مالکيت همسر الزامی است. با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور،سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.

 

brazilll.jpg 

 

 

بازدید : 1279 نفر

© 2011. TirganSeyr.All rights reserved.
Design : ariaweblab