قلمرو همسود استرالیا (به انگلیسی( Commonwealth of Australia: کشوری است توسعه یافته در نیمکره جنوبی. این کشور با ۷٬۶۸۶٬۸۵۰ کیلومتر مربع وسعت، ششمین کشور پهناور دنیا و ۴٫۶ برابر ایران است. استرالیا یکی از قلمروهای همسود است و در سال ۱۹۰۱ از بریتانیای کبیر استقلال یافته‌است. پایتخت استرالیا شهر کانبرا است، شهری که در آن مجلس کشور و خانهٔ فرماندار کل قرار دارد. او به صورت تشریفاتی و به نمایندگی ملکه الیزابت دوم ریاست دولت را در استرالیا به عهده دارد. در عمل نخست وزیر منتخب در کنار دولت و مجلس اداره کشور را در دست دارند. استرالیا از نظر مساحت دومین کشور پهناور عضو مجموعهٔ اتحادیه کشورهای همسود (مشترک‌المنافع) است.سیدنی و ملبورن دو شهر بزرگ استرالیا هستند. این کشور دارای مرز خاکی با کشور دیگری نیست و دور آن را از شرق، اقیانوس آرام، از جنوب اقیانوس منجمد جنوبی، از غرب اقیانوس هند و از شمال چندین دریا و خلیج در بر گرفته‌است. استرالیا همچنین سرزمین اصلیِ قارهٔ اقیانوسیه به شمار می‌آید که کوچک‌ترین قارهٔ دنیاست.



Australia.jpg

 

 

 file dl.jpg  دانلود فایل مدارک لازم جهت اخذ ویزا
vizi dl.jpg  دانلود فایل فرم مشخصات فردی جهت اخذ ویزا

 

مــدارک لازم بــراي ويزاي استرالیا


 

اصل گذرنامه با 6 ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور‌ (امضاء شده).

اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود) و فتوکپي گذرنامه از صفحات 1- 9 و ويزاهاي کشورهاي اروپايي، آمريکا، استراليا،  کانادا، ... در 5 سال گذشته.

به علاوه يکسري فتوکپي از صفحات مشخصات و اعتبار براي بخش فروش.

اصل فرم ويزا با امضاء توسط مسافر.

براي همسر همراه در گذرنامه بايد فرم جداگانه پر شود.

براي فرزندان زير 18 سال همراه در گذرنامه احتياج به فرم جداگانه نمي باشد.

تکميل فرم مشخصات فردي (به طور کامل).

ذکرنام ونام خانوادگي و سن همسر، فرزندان، پدر،مادر،خواهر و برادران در فرم مشخصات فردي الزلمي است.

2 قطعه عکس 4×6 رنگي، زمينه سفيد و کاملاً از رو به رو.فتوکپي فارسي و ترجمه رسمي شناسنامه مسافر و همراهان با ﺗﺄييد دادگستري.

فتوکپي فارسي و ترجمه رسمي گواهي اشتغال به کار، روزنامه رسمي، پروانه کسب اتحاديه، گواهي اشتغال به تحصيل، گواهي بازنشستگي با ﺗﺄييد دادگستري.

در گواهي اشتغال به کار و گواهي اشتغال به تحصيل حتما بايد نام و سمت مسافر و تاريخ مرخصي مطابق با تاريخ تورذکر شده باشد.     

-ترجمه رسمی کارت پایان خدمت و یا معافیت از نظام وظیفه ( برای متقاضیان مذکر 18 تا 50 ساله)

فتوکپي فارسي و ترجمه رسمی پرينت حساب بانکی 6 ماهه گذشته مسافر با ﺗﺄييد دادگستری.

فتوکپي فارسی و ترجمه رسمی اسناد ملکی با ﺗﺄييد دادگستری.

با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.

ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

 


 

بازدید : 1339 نفر

© 2011. TirganSeyr.All rights reserved.
Design : ariaweblab