اسپانیا (به اسپانیایی: ( España کشوری‌ واقع در شبه‌جزیره ایبری در جنوب غربی اروپا و از اعضای اتحادیهٔ اروپا است. نام رسمی اسپانیا، پادشاهی اسپانیا و پایتخت آن، مادرید می‌باشد. این کشور در شمال با فرانسه و آندورا، در غرب با پرتغال، در جنوب با جبل‌الطارق و مراکش و هم‌چنین دارای مرزهای دریایی در شرق با دریای مدیترانه، و در غرب و شمال با اقیانوس اطلس است.سرزمین اسپانیا با ۵۰۴٬۰۳۰ کیلومتر مربع مساحت، ۵۱امین کشور پهناور جهان و دومین کشور بزرگ اروپای غربی بعد از فرانسه است که شامل قسمت اعظم شبه‌جزیره ایبری، جزایر بالئارس، جزایر قناری، شهرهای سبته (Ceuta) و ملیله در شمال قارهٔ آفریقا و برخی جزایر دیگر واقع در مقابل سواحل این قاره و خود شبه‌جزیره‌است.زبان رسمی این کشور اسپانیایی است که امروزه ۵۰۰ میلیون نفر سخنور دارد.

 

spain.jpg
 

 file dl.jpg   دانلود فایل مدارک لازم جهت اخذ ویزا
vizi dl.jpg  دانلود فایل فرم مشخصات فردی جهت اخذ ویزا

 


 

 

مــدارک لازم بــراي ويزاي اسپانیا


 

داشتن گذرنامه جداگانه برای تمام افراد الزامی است

اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور (امضاء شده).

اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).

فتوکپي ازتمام  صفحات گذرنامه جدید و قبلی.

اصل فرم ويزا با امضاء توسط مسافر.

فرم ويزاي افراد زير 16 سال بايد توسط والدين امضاء گردد.

تکميل فرم مشخصات فردي (به طور کامل).

 قطعه عکس 4×3 رنگي،  زمينه سفيد و کاملاً  از رو به رو و پشت نویسی شده.

ترجمه انگلیسی شناسنامه ها از صفحات 1 و 2. ( در صورتیکه همسر متقاضی با ایشان مسافرت می نماید.)

ترجمه رسمی گواهي اشتغال به کار يا روزنامه رسمي يا پروانه کسب به نام مسافر.

در گواهي اشتغال به کار بايد نام و سمت مسافر ، ميزان درآمد و تاريخ مرخصي مطابق با تاريخ تور ذکر شده باشد.اصل و  فتوکپی لیست پرداخت حق بیمه های اجتماعی که به تائید شعبه مربوطه رسیده باشد.(همراه با مهر و امضاء توسط شخصي غير از مسافر بر روي سر برگ شرکت).

براي خانم هاي خانه دار گواهي اشتغال به کار همسر الزامي است.

براي افراد محصل،  ترجمه رسمی گواهي اشتغال به تحصيل الزامي است.

تقاضاي ويزاي افراد محصل و فرهنگيان فقط در ايام نوروز و تابستان پذيرفته مي شود.

 براي افراد بازنشسته، حکم بازنشستگي يا کارت بازنشستگي و يا آخرين فيش حقوقي الزامي است.

اصل و ترجمه گواهی حساب یا حسابهای بانکی به نام متقاضی با قید تاریخ افتتاح حساب ، میزان موجودی همراه با صورت گردش حساب  6 ماه گذشته  با مهر و امضاء  روابط بین الملل .(توسط بانک)

ترجمه رسمی سند مالکيت به نام مسافر (تمام صفحات).

با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.

ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.


 

بازدید : 1320 نفر

© 2011. TirganSeyr.All rights reserved.
Design : ariaweblab